0 Hablo's online.
Hablo: Tips!
Dat brengt ons te adverteren?
Adverteren brengt veel leden naar ons hotel. Bevordering van ons hotel zorgt voor een hogere gebruiker tellen. Als de Gemeenschap groeit, heb je meer plezier in het hotel. Door veel gebruikers in voller ruimtens vindt u meer vrienden met wie u contact kunt krijgen.

Alleen in de kamer zitten en niemand om te chatten? Ook is hij gestopt! Omdat door meer gebruikers zo meer evenementen worden georganiseerd omdat het des te meer plezier.
Reclame methoden
Methode 1
Met de BigMacroTool spamt u in het hotel zo snel mogelijk en de meeste kamers, spam 5 x uw zin afwisselend en wijzig vervolgens van kamer. Deze methode schijnt te zijn, zoals het is het beste alleen geeft een gringere kans op de snel worden verboden.

Methode 2
Maak een kamer met een verleidelijke naam ("Geef zeldzame rares weg") bij het hotel waar je gaat spammen. In de kamer u vervolgens een Spammwired maken (WIRED effect: bericht aan gebruiker en WIRED ontspanknop: effect herhaalt zich elke x seconden) waarin een slogan is.

Methode 3
Maak een wandeling door de 5 de meeste kamers en elke gebruiker een vriendschapsverzoek sturen. Vervolgens stuur ze via priv├ębericht de reclameslogan of schrijven met de gebruiker over Hablo, te overtuigen van de umihn.

Methode 4
U kunt adverteren via sociale netwerken (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Skype, WhatsApp, etc.).

Methode 5
U kunt ook reclame maken in nieuwsberichten van andere Websiten.
Hoe kan ik goed adverteren?
Stap 1.
Opzoek naar een Spam tool? typ dan op google "Free Cok auto Typer".

Stap 2.
Vrienden denken een korte, informatieve slogan als gevolg van de Hablo en sla het op in uw BigMacroTool en spammen maar!

Stap 3.
-

Stap 4.
Aanmelden bij een ander hotel. De namen van deze zal worden aangekondigd op de promotionele rondes. Natuurlijk kan je ook adverteren in andere sociale netwerken (Facebook, Skype, Twitter, etc.) voor de Holohotel

Stap 5.
Denk aan ofwel een zware gebruiker naam vrienden het wegnemen van vertraging (z.B iijijilliji) of de naam van een normale gebruiker zoals in de Hablo, zodat uw wet rechtstreeks in de inkomhal is opvallend.

Stap 6.
Als u adverteert, adverteer dan snel voordat u een staf verbanning krijgt. Laat geen grote pauzes!

Stap 7.
Doe uw advertering 2-4 x in een volle zaal en vervolgens snel veranderen! Zorg ervoor dat er geen personeel is die dit ziet!

Tip
Adverteren in een groep zorgt ervoor dat meer dan alleen. U doen met uw vrienden of voor promotionele rondes bij ons adverteren!

© 2018 - heden Hablo alle rechten voorbehouden.

Volg Hablo op sociaal media!